-15% zbritje në SuperMiks Internet

BTS-870x155-al (1).png

Me Paketat SuperMiks Internet, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes shpejtësisë së Internetit dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Shpejtësia e Internetit (download) Paketat SuperMiks Internet -15%
8 Mbps 1,400 1,190 Lekë
16 Mbps 1,900 1,615 Lekë
30 Mbps 2,500 2,125 Lekë
50 Mbps 3,000 2,550 Lekë
100 Mbps 3,600 3,060 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

1. Oferta është e vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare në paketat e mësipërme SuperMiks.
2. Instalimi i shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në SuperMiks.
3. Për Klientët e rinj në SuperMiks me kontratën 24 mujore modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
4. Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
5. Penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates është 5,000 Lekë. Penaliteti është i përpjestueshëm me
muajt e mbetur të kontratës.
6. Kjo ofertë është për një periudhë të limituar.
7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Shtator 2018