Dekoder DVB-T2 FALAS me SuperMiks Internet

Article Banner (2).png (1)

ALBtelecom t'i sjell të gjitha!

Krijo kombinimin SuperMiks që të përshtatet duke zgjedhur mes shpejtësisë së Internetit dhe Fiksit, me një çmim të pakrahasueshëm, dhe merr dekoderin marrës digjital DVB-T2 dhuratë!

Shpejtësia e Internetit (download) Paketat SuperMiks Internet -15% DHURATË
8 Mbps 1,400 1,190 Lekë DEKODER DVB-T2
16 Mbps 1,900 1,615 Lekë
30 Mbps 2,500 2,125 Lekë
50 Mbps 3,000 2,550 Lekë
100 Mbps 3,600 3,060 Lekë

*Të gjitha paketat SuperMiks mund të përfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

1. Oferta është e vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare në paketat e mësipërme SuperMiks.
2. Tarifa e instalimit të shërbimit për të gjithë abonentët e rinj në SuperMiks është 1,000 Lekë.
3. Për Klientët e rinj në SuperMiks me kontratën 24 mujore modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
4. Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
5. Penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates është 5,000 Lekë, i përpjestueshëm me muajt e mbetur të kontratës.
6. Në rast ndërprerjeje të kësaj kontrate brenda 12 muajve të parë, për dekoderin marrës digjital tokësor të përfituar nga oferta do të aplikohet një penalitet prej 1,600 Lekësh. 

7. Kjo ofertë është për një periudhë të limituar.
8. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Shtator 2018