Dekoder DVB-T2 FALAS + 1 muaj abonim DHURATË me SuperMiks

Të duhet dekoder për televizorin tënd?

Aktivizo një nga paketat SuperMiks Internet dhe përfito:

  • FALAS dekoderin marrës digjital tokësor DVB-T2
  • 1 muaj abonim DHURATË!
SuperMiks Internet Tarifa mujore Dhuratë
8 Mbps 1,400 Lekë Dekoder marrës digjital tokësor DVB-T2 + 1 muaj abonim DHURATË
16 Mbps 1,900 Lekë
30 Mbps 2,500 Lekë
50 Mbps 3,000 Lekë
100 Mbps 3,600 Lekë

Kjo ofertë është e vlefshme për qarqet e Tiranës, Durrësit, Korçës, Fierit dhe Beratit.

Detaje:

  1. Për të gjitha aktivizimet e reja të Paketave SuperMiks Internet, ALBtelecom ofron: Instalimin e shërbimit FALAS; Modem xDSL pa pagesë shtesë.
  2. Oferta është e vlefshme për kontratat 24 mujore.
  3. Në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate, penalitetet janë: 1,600 Lekë për dekoderin marrës digjital tokësor; 5,000 Lekë të përpjestuara për muajt e mbetur të kontratës së internetit. 
  4. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.
  5. Oferta është e limituar dhe e vlefshme vetëm për qytetin tënd. 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp

apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 24 Gusht 2018