Interneti i shtëpisë vjen më lirë me Kartën e Studentit

Karta e studentit_Article-25.png

Trego Kartën tënde të Studentit në dyqanet ALBtelecom dhe përfito 500 Lekë/muaj zbritje për paketën tënde SuperMiks Internet, për 24 muaj rresht!

Paketa SuperMiks Paketa me zbritje Vlefshmëria e kontratës
SuperMiks Internet 8 Mbps 1,400 900 Lekë 24 muaj
SuperMiks Internet 16 Mbps 1,900 1,400 Lekë 24 muaj
  • Oferta është e vlefshme për kontrata 24 muaj dhe vetëm për studentët të cilët paraqiten në dyqanet ALBtelecom me kartën e lëshruar nga Bashkia Tiranë.
  • Oferta përfitohet nga abonentet e rinj, ose nga ata ekzistues në fiks por që janë jashtë afatit fillestar të kontratës.
  • Për Klientët e rinj :
  • modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë;
  • kostoja e instalimit të shërbimit është 1,000 Lekë dhe paguhet në faturen e pare.
  • Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
  • Penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontratës është 5,000 Lekë, i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
  • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Dhjetor 2019