Internetin Fibër ta sjellim ne te dera + 1 Muaj FALAS

ARTICLE.jpg

Ti qëndro në shtëpi, INTERNETIN FIBËR TA SJELLIM NE TE DERA!

Na telefono në 123 ose në Whatsapp në 0672000123

Përfito 1 muaj FALAS!

Shpejtësia e Internetit (shkarkim) Paketat SuperMiks Internet Fibër Përfitime
8 Mbps 1,500 Lekë 1 muaj FALAS
16 Mbps 2,000 Lekë 1 muaj FALAS
30 Mbps 2,600 Lekë 1 muaj FALAS
50 Mbps 3,100 Lekë 1 muaj FALAS
100 Mbps 3,700 Lekë 1 muaj FALAS

*Të gjitha paketat SuperMiks Fibër mund të përfitohen me 2,000 minuta brenda rrjetit FALAS.

 1. Për zonën e Tiranës, mjafton të telefonosh në 123 ose Whatsapp 0672000123, dhe agjentët tanë do të jenë në dispozicion për të të asistuar për përfitimin e ofertës. Për pjesën tjetër të Shqipërisë, mund të përfitohet nga oferta duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom. 
 2. 1 Muaj falas do të përfitohet në kontratat 24 mujore.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat Internt Fibër është 2,000 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në SuperMiks Fibër, modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në paketat SuperMiks Fibër mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Ngarkimi (upload) për paketat SuperMiks është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 7. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 8. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 9. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 10. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 11. Për paketat Internet, kohëzgjatja e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 12. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Përditësuar: 19 Mars 2020