Internetin ta sjellim ne te dera + 3 muaj FALAS

3Month-free-nternet-Article-AL.jpg

Ti qëndro në shtëpi, INTERNETIN TA SJELLIM NE TE DERA!

Na telefono në 123 ose në Whatsapp në 0672000123

Përfito 3 Pajtime Mujore FALAS + Instalimin FALAS!

Shpejtësia e Internetit (shkarkim) Paketat SuperMiks Internet Përfitimi
8 Mbps 1,400 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS
16 Mbps 1,900 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS​
30 Mbps 2,500 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS
50 Mbps 3,000 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS​
100 Mbps 3,600 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS

*Të gjitha paketat SuperMiks Fibër mund të përfitohen me 2,000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Skema e 3 Pajtimeve Mujore Falas (+1 FALAS çdo 3 muaj)

FALAS 2 3 4 FALAS 6 7 8 FALAS 10 11 12

Në muajin kalendarik 1, 5, 9 të kontratës, përfitohet 100% zbritje mbi pajtmimin mujor.

Instalimi është FALAS

 1. Telefono: 123 nga çdo numër ALBtelecom Mobile dhe Fiks.
  Telefono: +355672000123 nga çdo numër tjetër, ose na shkruaj në Whatsapp në 0672000123, dhe agjentët tanë do të jenë në dispozicion për të të asistuar për përfitimin e ofertës. Për pjesën tjetër të Shqipërisë, mund të përfitohet nga oferta duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom. 
 2. Oferta do  të përfitohet në kontratat 12 mujore.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat Internt është FALAS
 4. Për Klientët e rinj në SuperMiks në këtë ofertë, modemi jepet në përdorim kundrejt depozitimit të një garancie prej 1,500 Lekësh.
 5. Shërbimi internet në paketat SuperMiks mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Ngarkimi (upload) për paketat SuperMiks është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 7. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 8. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 9. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 10. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 11. Për paketat Internet, kohëzgjatja e kontratës është 12 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 12. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Përditësuar: 4 Prill 2020