Kurse 2-fish me BKT dhe ALBtelecom!

Article Banner AL BKT.png

Hap Depozitën tënde apo merr Kredinë e Shtëpisë me Interesat më konkurruese, tani në BKT, dhe Internetin e Shtëpisë SuperFibra e merr FALAS për plot 1 VIT, nga ALBtelecom!

SuperFibra Internet Falas me shpejtësi 16 Mbps, ose

SuperFibra Internet Falas me shpejtësi 60 Mbps

*Oferta është e vlefshme vetëm për klientët e rinj në SuperFibra.

Për më shumë informacion mbi Paketat SuperFibra lnternet kliko këtu

 • Kjo ofertë përfitohet për çdo tip produkti depozite, vetëm në monedhat Euro dhe Dollar, dhe për çdo kredi për shtëpi.
 • Afati minimal i maturimit duhet të jetë të paktën 1 vit.
 • Përfitojnë SuperFibra Internet Falas me shpejtësi 16 Mbps:
  • depozitat në shumat më të mëdha ose të barabarta me 20,000 (€ & $) dhe më të vogla se 30,000 (€ & $)
  • kreditë për shtëpi në shumat më të vogla se 10,000,000 Lekë
 • Përfitojnë SuperFibra Internet Falas me shpejtësi 60 Mbps:
  • depozitat në shumat më të mëdha ose të barabarta me 30,000 (€ & $)
  • kreditë për shtëpi në shumat më të mëdha se 10,000,000 Lekë.

* Depozita mund të hapet në çdo degë të BKT-së dhe në kanalet online Dega Internet dhe BKT Smart.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 17 Shtator 2021