Oferta e Studentit

434998145-one_article-banner-al.png

QËNDRO GJITHMONË E KUDO I LIDHUR ME OFERTËN E STUDENTIT

Ne e dimë që jeta e një studenti ka mjaftueshëm shpenzime. Komunikimi dhe interneti nuk kanë pse të jenë një prej tyre. Ndaj, sjellim Ofertën e Studentit me benefite dhe ulje të dedikuara!

Shpejtësia (shkarkim/ngarkim) SuperFibra Internet
Internet 60/30 Mbps 1,300 900 Lekë/muaj​

  • Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
  • Për klientët e rinj, modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë për kontratat 12 dhe 24 mujore.
  • Shërbimi ofrohet në teknologjinë Fibër.
  • Shpejtësia e paketës SuperFibra është 60 Mbps për shkarkim dhe 30 Mbps për ngarkim. 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 1 Prill 2020