SUPERMIKS FIBËR + ALBTV FALAS

Article-Fiber-AL.jpg

ME SUPERMIKS FIBËR, TANI MERR PAKETËN TELEVIZIVE ALBTV
6 MUAJ FALAS!

SUPERMIKS FIBËR Pajtimi mujor
(1-6 muaj)
Pajtimi mujor
(pas muajit të 6-të)
Internet 8 Mbps + ALBtv 1,500 Lekë 1,800 Lekë
Internet 16 Mbps + ALBtv 2,000 Lekë 2,300 Lekë
Internet 30 Mbps + ALBtv 2,600 Lekë 2,900 Lekë
Internet 50 Mbps + ALBtv 3,100 Lekë 3,400 Lekë
Internet 100 Mbps + ALBtv 3,700 Lekë 4,000 Lekë

ÇFARË ËSHTË PAKETA ALBtv?

Paketa ALBtv është paketë televizive e dedikuar nga ALBtelecom për klientët e saj, e cila përmban mbi 25 kanale kombëtare e ndërkombëtare.

 • Kanalet kombëtare përfshijnë KLAN HD, Klan Plus HD, ABC News dhe 11 kanalet e RTSH.
 • Programacionet e kanaleve ndërkombëtare përfshijnë filma, dokumentarë, muzikë, Sport, e programe për të rritur.
 1. Oferta është e vlefshme vetëm për kontrata 24 mujore për të gjithë abonentët e rinj.
 2. Për 6 muajt e parë, paketa ALBtv do të jetë falas, më pas ajo do të kushtojë vetëm 300 Lekë, vlerë e cila do t’i shtohet pajtimit mujor. 
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat Internet Fibër +ALBtv është 2,000 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në këto paketa, modemi dhe dekoderi IPTV jepen në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në paketat SuperMix Fibër mund të ofrohet
  nëpërmjet IP dinamike.
 6. Ngarkimi (upload) për paketat Internet është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps. 
 7. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm
  500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në
  çdo dyqan ALBtelecom.
 8. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 9. Minutat brenda rrjetit janë të vlefshme drejt të gjithë numrave
  ALBtelecom Fiks dhe Mobile.
 10. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 11. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë i
  përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 12. Në çdo rast, abonenti mund të heqë dorë nga paketa ALBtv, duke mbajtur vetëm shërbimin e internetit me shpejtësinë e përzgjedhur me kushtin e kthimit të dekoderit të cilin e ka marrë në përdorim.
 13. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Paketa Televizive Ekskluzive ALBtv Nr.
Info channel  1
Klan HD 2
Klan Plus HD 3
ABC News 4
Filmbox Arthouse 5
Filmbox Plus 6
Filmbox Extra HD 7
Docubox HD 8
360 Tunebox 9
Fashionbox HD 10
Fastnfunbox HD 11
Fightbox HD 12
 Gametoon  13
Deutche Welle 14
RT News HD  15
FRANCE 24 FR 16
FRANCE 24 EN 17
RTSH 1 HD 18
RTSH 2 HD 19
RTSH 3 HD 20
RTSH Sport 21
RTSH Muzikë 22
RTSH Film 23
RTSH Shqip 24
RTSH 24 Lajme 25
RTSH Kuvend  26
RTVKorça 27
RTV Gjirokastra 28
Erox HD 29
Eroxxx 30

 

Përditësuar: 3 Mars 2020