TABLET apo MOBILE WI-FI?

Article Banner (7).png

Zgjidh dhuratën tënde me SuperMiks Internet!

TABLET

Karakteristikat
Ekrani: 10.1 inç
Rrjeti: vetëm me Wi-Fi
RAM: 3 GB
Memoria: 32 GB ROM
Sistemi Operativ: Android 9.0 Go Edition

Mobile Wi-Fi + 5 GB bonus fillestar

Karakteristikat
Shpejtësi shkarkimi 150 Mbps
Shpejtësi ngarkimi 50 Mbps​
Kartë SIM Standarde
Dimensionet 10 x 0.7 x 5.8 cm
Bateria: 6 orë (1500 mAh)
Deri në 16 pajisje të lidhura njëkohësisht
6 muaj Garanci

Aktivizo një nga paketat SuperMiks Internet me teknologji Fibër apo xDSL dhe zgjidh dhuratën tënde:

SuperMiks Internet Fibër Çmimi i Paketës
Internet 16 Mbps* 2,000 Lekë
Internet 30 Mbps 2,600 Lekë
Internet 50 Mbps 3,100 Lekë
Internet 100 Mbps 3,700 Lekë
SuperMiks Internet xDSL Çmimi i Paketës
Internet 16 Mbps* 1,900 Lekë
Internet 30 Mbps 2,500 Lekë
Internet 50 Mbps 3,000 Lekë
Internet 100 Mbps​ 3,700 Lekë​

Të gjitha paketat SuperMiks mund të përfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

  • Ofertat mund të përfitohen me kontratë 24 mujore nga të gjithë pajtimtarët e rinj   në të gjitha dyqanet ALBtelecom.
  • Tableti përfitohet Falas me shpejtësitë duke filluar nga 30 Mbps.
  • Mobile Wi-Fi + 5 GB bonus fillestar përfitohet Falas me shpejtësitë duke filluar nga 16 Mbps.
  • Për paketat Internet, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë, i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës + penaliteti i tabletit është me vlerë 10,500 Lekë / penaliteti i pajisjes Mobile Wi-Fi është 4,000 Lekë.
  • Tarifa e instalimit për pajtimtarët të cilët përzgjedhin një nga paketat Internet është 1,000 Lekë  dhe internet Fibër është 2,000 Lekë.
  • Oferta është e vlefshme për një kohë dhe sasi të limituar.
  • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 14 Shtator 2020