-15% zbritje në SuperMiks ALBtv Digitalb

BTS-870x155-al.png

Me Paketat SuperMiks ALBtv Digitalb, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks ALBtv Digitalb
Shpejtësia e Internetit (download) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare Digitalb Premium
8 Mbps 1,800 Lekë 2,400 2,040 Lekë 3,600 Lekë
16 Mbps 2,500 2,125 Lekë 2,900 2,465 Lekë 4,100 3,485 Lekë
30 Mbps 3,100 2,635 Lekë 3,500 2,975 Lekë 4,700 3,995 Lekë
50 Mbps 3,600 3,060 Lekë 4,000 3,400 Lekë 5,200 4,420 Lekë
100 Mbps 4,200 3,570 Lekë 4,600 3,910 Lekë 5,800 4,930 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

1. Oferta është e vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare në paketat e mësipërme SuperMiks.
2. Instalimi i shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në SuperMiks.
3. Për Klientët e rinj në SuperMiks me kontratën 24 mujore modemi dhe dekoderi IPTV dhe jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
4. Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
5. Penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates është 10,000 Lekë. Penaliteti është i përpjestueshëm me muajt e mbetur të kontratës.
6. Kjo ofertë është për një periudhë të limituar. 
7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Shtator 2018