-15% zbritje në SuperMiks ALBtv Tring

BTS-870x155-al.png

Me Paketat SuperMiks ALBtv, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks ALBtv TRING
Shpejtësia e Internetit (download) Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,700 Lekë 2,200 1,870 Lekë 2,700 2,295 Lekë
16 Mbps 2,400 2,040 Lekë 2,700 2,295 Lekë 3,200 2,720 Lekë
30 Mbps 3,000 2,550Lekë 3,300 2,805 Lekë 3,600 3,060 Lekë
50 Mbps 3,500 2,975 Lekë 3,800 3,230 Lekë 4,100 3,485 Lekë
100 Mbps 4,100 3,485 Lekë 4,400 3,740 Lekë 4,700 3,995 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

1. Oferta është e vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare në paketat e mësipërme SuperMiks.
2. Instalimi i shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në SuperMiks.
3. Për Klientët e rinj në SuperMiks me kontratën 24 mujore modemi dhe dekoderi IPTV dhe jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
4. Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
5. Penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates është 10,000 Lekë. Penaliteti është i përpjestueshëm me muajt e mbetur të kontratës.
6. Kjo ofertë është për një periudhë të limituar. 
7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Shtator 2018