25% ZBRITJE NË PAKETAT SUPERMIKS IPTV TRING

IPTV_Article-AL (1).png

Lundro, shiko, kurse!

*Të gjitha paketat SuperMiks mund të përfitohen me 2,000 minuta brenda rrjetit FALAS

 1. Oferta është për një periudhë të limituar, e vlefshme për kontrata 24 mujore.
 2. Oferta me 25% zbritje nuk përfshin paketën e kombinuar Tring Bazë 8 Mbps.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat IPTV me teknologjinë bakër është 1,000 Lekë dhe ai fibër 3,000 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj, modemi dhe dekoderi jepen në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet mund të ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 6. Ngarkimi (upload) për paketat IPTV është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi
  100 Mbps.
 7. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit
  IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 8. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 9. Minutat brënda rrjetit janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile. 
 10. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 11. Për paketat IPTV në ofertë, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë, i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 12. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 9 Mars 2018