Big Brother VIP FALAS

Big Brother Vip ne ALBTV-2-05.png

Reality show më i famshëm në Shqipëri, Big Brother VIP, vjen FALAS me SuperFibra!

Merr SuperFibra IPTV Digitalb Familjare ose Premium

Shiko dy kanalet Big Brother 1 HD dhe 2 HD gjatë gjithë kohëzgjatjes së këtij reality show

  • Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë klientët e rinj në paketat SuperFibra IPTV Digitalb Familjare ose Premium, si edhe për klientët ekzistues që rinovojnë kontratën për këto dy paketa.
  • Për klientët e tjerë në paketat IPTV Digitalb, këto dy kanale mund të përfitohen për vetëm 1,490 Lekë. 
  • 2 kanalet e dedikuara per Big Brother VIP mund te ndiqen ne renditjen 100 dhe 101.
Përditësuar: 5 Tetor 2021