Oferta në SuperMiks ALBtv Tring

3-PLAY-ARTICLE-AL.png

ALBtelecom t'i sjell të gjitha!

Krijo kombinimin SuperMiks që të përshtatet duke zgjedhur mes shpejtësisë së Internetit, kanaleve TV dhe Fiksit, me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks
Shpejtësia e Internetit (shkarkim)​ Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,800 Lekë 2400 Lekë 2040 Lekë 2900 Lekë 2465 Lekë
16 Mbps 2500 Lekë 2125 Lekë 2900 Lekë 2465 Lekë 3400 Lekë 2890 Lekë
30 Mbps 3100 Lekë 2635 Lekë 3500 Lekë 2975 Lekë 3800 Lekë 3230 Lekë
50 Mbps 3600 Lekë 3060 Lekë 4000 Lekë 3400 Lekë 4300 Lekë 3655 Lekë
100 Mbps 4200 Lekë 3570 Lekë 4600 Lekë 3910 Lekë 4900 Lekë 4165 Lekë

*Të gjitha paketat SuperMiks mund të përfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

1. Oferta është e vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare në paketat e mësipërme SuperMiks.
2. Tarifa e instalimit të shërbimit për të gjithë abonentët e rinj në SuperMiks është 1,000 Lekë.
3. Për Klientët e rinj në SuperMiks me kontratën 24 mujore modemi dhe dekoderi IPTV dhe jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
4. Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
5. Penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates është 10,000 Lekë. Penaliteti është i përpjestueshëm me muajt e mbetur të kontratës.
6. Kjo ofertë është për një periudhë të limituar. 
7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 19 Shtator 2018