Paketat SuperMiks ALBtv

SUPERMIX_Article-Banner-870x155_Graphic_al.jpg.png

Me Paketat SuperMiks, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

- Internet deri në 100 Mbps;

- Deri në mbi 100 kanale televizive;

- 2,000 minuta drejt ALBtelecom Mobile e Fiks FALAS për çdo paketë.

Për më shumë info rreth Paketave SuperMiks me ALBtv Tring kliko këtu!

Për më shumë info rreth Paketave SuperMiks me ALBtv Digitalb kliko këtu!

Përditësuar: 15 Shtator 2017