Paketat SuperMiks Fibër me Parapagim

AT_SUPERMIKS-VERORE_870x155.png

MOS U SHQETËSO PËR KONTRATAT AFATGJATA

Shijo pushimet dhe shërbimin Internet apo IPTV për 3 apo 6 muaj - fiks aq sa zgjasin pushimet e tua!

- Mundësi për të zgjedhur Internet me Fibër Optike;

- Kontratë për 3 apo 6 muaj;

- Deri në mbi 100 kanale televizive;

- 2,000 minuta drejt ALBtelecom Mobile e Fiks FALAS për çdo paketë.

Njihu me Paketat SuperMiks Internet me Parapagim apo me SuperMiks Internet Fibër me Parapagim!

Njihu me Paketat SuperMiks IPTV me Parapagim Tring apo me

SuperMiks IPTV Tring me Parapagim Fibër!

Njihu me Paketat SuperMiks IPTV me Parapagim Digitalb apo me

SuperMiks IPTV Digitalb me Parapagim Fibër!

Përditësuar: 23 Prill 2019