Paketat SuperMiks Internet e ALBtv me 15% zbritje

BTS-870x155-al.png

-15% zbritje në Paketat SuperMiks Internet e ALBtv me ofertën back-to-school!

Krijo kombinimin që të përshtatet, duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, me një çmim të pakrahasueshëm!

- Internet deri në 100 Mbps;

- Deri në mbi 100 kanale televizive;

- 2,000 minuta drejt ALBtelecom Mobile e Fiks FALAS për çdo paketë.

Për më shumë info rreth Paketave SuperMiks ALBtv Tring me 15% zbritje kliko këtu!

Për më shumë info rreth Paketave SuperMiks ALBtv Digitalb me 15% zbritje kliko këtu!

Përditësuar: 31 Gusht 2018