Paketat SuperMiks Fibër me Parapagim

AT-Summer-House_&Article (3).jpg

Zgjate internetin sa ke pushimet!

Merr SuperMiks me Parapagim dhe zgjidh:

  • Mundësinë për Internet me Fibër Optike apo Bakër;
  • Kontratë për 3 apo 6 muaj.

Njihu me Paketat SuperMiks Internet me Parapagim apo me SuperMiks Internet Fibër me Parapagim!

Njihu me Paketat SuperMiks IPTV me Parapagim Tring apo me

SuperMiks IPTV Tring me Parapagim Fibër!

Njihu me Paketat SuperMiks IPTV me Parapagim Digitalb apo me

SuperMiks IPTV Digitalb me Parapagim Fibër!

Përditësuar: 23 Prill 2019