RTSH Shkollë

Article Banner (1).png (1)

#kukasishtepia 🏠

Qëndro në shtëpi dhe mëso nga televizori!

Ndiq programet didaktike të RTSH Shkollë në të gjitha platformat IPTV të ALBtelecom!

👉 ALBtv, paketa ekskluzive nga ALBtelecom

👉 SuperMiks Fibër IPTV Tring

👉 SuperMiks Fibër IPTV Digitalb

👉 SuperMiks IPTV Tring

👉 SuperMiks IPTV Digitalb

Përditësuar: 5 Qershor 2020