SchoolMe

article-.jpg

#kukasishtepia me ALBtelecom

Akseso FALAS programet e platformës “SchoolMe” për të mësuar edhe larg bankave të shkollës.

Lundro FALAS gjatë përdorimit të platformës në ALBtelecom Mobile!

Apliko për Kod Abonimi këtu dhe shijo programet didaktike deri në përfundim të vitit shkollor 2019-2020.

Kliko këtu për Kod Abonimi në SchoolMe

Përditësuar: 5 Qershor 2020