Mobile


Udhëto i sigurt me ALBtelecom Roaming dhe qëndro kudo i lidhur!

Aktivizo një numër të ri në rrjetin ALBtelecom Mobile dhe për plot 12 muaj do të përfitosh falas Minuta, Internet & SMS për çdo rimbushje.
Përditësuar: 21 Nëntor 2017