2 GB dhuratë me BKT

BKT-24.png

Rimbush numrin tënd ALBtelecom Mobile nga kanalet alternative të BKT-së (ATM, Dega Internet, apo BKT Smart) dhe përfito 2 GB internet dhuratë në celularin tënd!

1. Dhurata prej 2 GB mund të konsumohet brenda 30 ditësh nga momenti i rimbushjes.

2. Dhurata mund të përfitohet sa herë që ti kryen një rimbushje prej 500 Lekësh e sipër, nëpërmjet ATM-ve, Degës Internet, apo BKT Smart.

 

 

Për më shumë informacion, vizito faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online. Merr suport në WhatsApp apo Viber në 0672000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123

Përditësuar: 9 Janar 2018