3 GB dhuratë me Kartën e Studentit

Karta e studentit_Article-27.png

Je ALBtelecom?

Trego Kartën tënde të Studentit në dyqanet ALBtelecom dhe përfito 3 GB Internet dhuratë për çdo paketë Gigastike, Super 700, Super 1100, Super 1300 dhe Super 1900 të aktivizuar!

Paketa Ekstra Internet Ekstra Internet Mujore 400
Çmimi 400 Lekë Dhuratë
Vëllimi i Internetit 3 GB
Vlefshmëria 30 ditë
 • Për të aktivizuar paketën Ekstra Internet Mujore 400 me 3 GB dhuratë mund të përdorni nje nga mënyrat si më poshtë: 
  • SMS me tekst FREE3 drejt numrit 138;
  • Aplikacioni "Profili Im".
 • Ti mund ta përfitosh Paketën Ekstra Internet Mujore 400 dhurate nëse ke të aktivizuar një paketë Super (Super 900, Super 1300, Super 1500, Gigastike, Super 2100)
 • Për çdo paketë Super të aktivizuar, përfiton një paketë dhuratë me 3 GB internet.
 • Vlefshmëria e paketës dhuratë Ekstra Internet Mujore 400 është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 • Për të kontrolluar balancën e Paketës dhuratë dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138.
 • Vëllimi i internetit do të tarifohet për çdo 10 kB.
 • Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 • Për të përfituar nga oferta me 3 GB dhuratë duhet të kesh të paktën 3 muaj në ALBtelecom.
 • Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
Përditësuar: 15 Nëntor 2019