3 muaj zbritje me Paketën Super Pa Limit

Prepayment-of-SuperFiber-1-870x155px.png

Pse 1? Po sa …? 3 muaj zbritje nëse e parapaguan paketën tënde Super Pa Limit!

Paketa Super Çmimi Standard Çmimi nëse parapaguan 3 muaj
Paketa Super Pa Limit 1100 1,100 Lekë 3,300 3,000 Lekë
Paketa Super Pa Limit 1300​ 1,300 Lekë 3,900 3,500 Lekë
Paketa Super Pa Limit 1900​ 1,900 Lekë 5,700 5,000 Lekë

Opsioni 3 muaj parapagim mund të aktivizohet me një nga menyrat e mëposhtme:

 • Nëpërmjet aplikacionit "Profili Im"
 • Me SMS drejt numrit 131, me tekst:
  • PU1100” për paketën Super 1100 Pa limit me 3 muaj parapagim
  • PU1300” për paketën Super 1300 Pa limit me 3 muaj parapagim
  • PU1900” për paketën Super 1900 Pa limit me 3 muaj parapagim
 • Nëpërmjet menusë *100#
 • Në të gjitha dyqanet ALBtelecom dhe distributorët.

 

 1. Kontrolli i balancës së paketës është i njejtë me atë të paketës standarde Super Pa Limit.
 2. Nëse gjatë vlefshmërisë së opsionit 3 muaj parapagim ti aktivizon një paketë tjetër Super, ateherë kjo paketë do të zëvendësojë paketën e mëparëshme, por do të jete e vlefshme deri në datën e rinovimit automatik të paketës së radhës të periudhës 3 mujore.
 3. Nëse gjatë vlefshmërisë së njërës prej paketave me 3 muaj parapagim ti zgjedh të aktivizosh një paketë tjetër Super Pa Limit me parapagim, ateherë opsioni i dytë me parapagim do të zëvendësojë të parin.
 4. Brenda një muaji kalendarik, ti mund të aktivizosh deri në 3 paketa Super duke përfshirë edhe opsionin me 3 muaj parapagim.
 5. Nëse je pjesë e grupit Super Familja, do të mund përfitosh nga opsioni me 3 muaj parapagim i paketave Super Pa Limit.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 7 Janar 2022