ALBtelecom të shpërblen me GB dhuratë

Client_Loyalty_Article_and_Carousel_Article Banner copy (1).png

ALBtelecom e mat kohën duke të shpërblyer!

Nëse je ALBtelecom Mobile prej të paktën 1 viti, merr:

Duke filluar nga 1 GB Internet dhuratë, automatikisht në ditën që ke plotësuar vitin e plotë në rrjetin tonë.

. Vëllimi i internetit dhuratë do të korrespondojë me vitet që ti ke në rrjetin tonë.

Për të kontrolluar balancën e Paketës FALAS, mund të përdoret një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Aplikacionin “Profili Im”
    • Kjo paketë do të shfaqet në aplikacionin “Profili im” vetëm për të kontrolluar balancën.
  • SMS me tekst Balance në numrin 138.

 

  • Kjo paketë jepet automatikisht, ndaj abonentët nuk e kanë të nevojshme ta aktivizojnë vetë atë.
  • Nga ky promocion përfitojnë edhe klientët me Parapagesë, edhe ata me Kontratë (Individë dhe Korporatë).
  • Vëllimi i internetit të paketës është i limituar. Pasi abonenti e konsumon atë, tarifimi do të vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 1 Tetor 2021