ALBtv Mobile

ALBtv Mobile_Article.png (2)

Shiko kanalet e tua të preferuara televizive nga telefoni yt smart!

  • Regjistrohu në paketën ALBtv Mobile dhe përfito një paketë televizive prej 35 kanalesh, si edhe një paketë DATA prej 6 GB të vlefshme për të aksesuar përmbajtjen TV.
  • Ose, aktivizo Paketën Super 1900 e përfitoje paketën televizive të ALBtv Mobile dhuratë!

Paketa TV Paketë DATA Çmimi
TRING Tring Bazë + Sport 6 GB/muaj 650 Lekë

Për t’u regjistruar në shërbimin e ALBtv Mobile, mjafton të përdorësh një nga mënyrat më poshtë:

- Nëpërmjet menusë ALBtelecom Star, në *100#/Ofertat e Fundit/ALBtv

- Duke dërguar me SMS:

  1. Tekstin TRING në kodin e shkurtër 133 për paketat një mujore
  2. Tekstin TRING RA në kodin e shkurtër 134 për paketat me rinovim automatik

- Duke vizituar një nga dyqanet ALBtelecom

- Duke i telefonuar Shërbimit të Klientit në 123. 

 

Për të ndryshuar apo ridërguar fjalëkalimin e llogarisë:

- Dërgo një SMS me tekst Ndrysho fjalekalimin në kodin e shkurtër 133 ose 134

- Dërgo një SMS me tekst Fjalekalimi në kodin e shkurtër 133 ose 134

Vizion Plus
Living
Jolly HD
3  Plus
Smile
Tring Shqip
Tring Tring
Tip TV
KIDS
SuperRTL
Cartoon Network
Boomerang
Tring Max
Tring Super
Tring Comedy
Tring History
Tring Planet
Travel Channel
Luxe TV
Food Network
TVSH Tokesore
Kanali 7
Click TV
BBF
Rai 1
Canale5
TGCom24
CNN International
BBC World News
World Fashion Channel
Tring Sport News
Tring Sport 1
Tring Sport 2
Tring Sport 3
Tring Sport 4

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e  në 123

Përditësuar: 22 Shtator 2016