Bartja e Numrit Mobile

Bashkohu me rrjetin ALBtelecom Mobile!

Sille numrin në rrjetin ALBtelecom Mobile dhe përfito 5 GB Internet, 100 Lekë kredit fillestar dhuratë, si edhe 30% zbritje në Paketat Super, për plot 6 muaj rresht.

Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 27 dhjetor 2017!

Super 700
Çmimi (Lekë) 700
Cmimi I ofertes 490
Minuta drejt ALBtelecom Mobile 300
Minuta kombëtare
Minuta ndërkombëtare -
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 300
SMS kombëtare 300
SMS ndërkombëtare -
Internet* 2 GB
Vlefshmëria 28 ditë
SMS për regjistrim S700

Super 1000 Super 1200 Super 1500 Super 2000
Çmimi (Lekë) 1000 1200 1500 2000
Cmimi I ofertes 700 840 1050 1400
Minuta drejt ALBtelecom Mobile 1000 2000 2500 3000
Minuta kombëtare
Minuta ndërkombëtare 10 20 30 60
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 1000 2000 2500 3000
SMS drejt ALBtelecom Mobile 1000 2000 2500 3000
SMS kombëtare/ndërkombëtare
100 200 250 300
Internet* 5 GB 6 GB 8 GB 10 GB
Internet 4G** 5 GB 6 GB 8 GB 10 GB
IM Whatsapp/Facebook/ Instagram
10 GB
Whatsapp/Facebook/ Instagram
10 GB
Whatsapp/Facebook/ Instagram
10 GB
Whatsapp/Facebook/ Instagram
10 GB
TV ALBtv Mobile ALBtv Mobile ALBtv Mobile
Vlefshmëria 28 ditë 28 ditë 28 ditë 28 ditë
SMS për regjistrim S1000 S1200 S1500 S2000

*Vëllimi i internetit mund të konsumohet në të gjitha shpejtësitë.

**Vëllimi i internetit mund të konsumohet vetëm në rrjetin 4G.

  • Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Krediti fillestar mund të konsumohet sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet dhe do të tarifohet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
  • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve të tjerë kombëtarë celularë (Albtelecom Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus).
  • Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai I internetit çdo 10 kB.
  • Vlefshmëria e paketave dhe e shërbimit ALBtv Mobile është 28 ditë nga momenti i aktivizimit.
  • Whatsapp, Instagram dhe lundrimi në Facebook do të jenë falas për 10 GB e parë.
  • Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
  • Ti mund të aktivizosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
  • Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet ALBtelecom ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 24 Nëntor 2017