Dhurata e Ditëlindjes

AT_Birthday-Gift_Web-777x260.png

Në ditën e ditëlindjes tënde ALBtelecom të dhuron:

1000 minuta kombëtare
1000 minuta me ALBtelecom Fiks
1000 SMS kombëtare
6 GB Internet
Të vlefshme për 7 ditë

  1. Për të përfituar dhuratën duhet të paraqitesh në dyqanin më të afërt ALBtelecom me dokumentin tënd të indentifikimit në ditën e ditëlindjes tënde.
  2. Për të verifikuar njësitë e mbetura të dhuratës, dërgoni një SMS me tekst "Balance" drejt numrit 145.
  3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend: ALBtelecom Mobile, Vodafone, Telekom Albania, Plus dhe të tjerë fiksë kombëtarë.
  4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet çdo 60 sekonda, ndërsa ai i internetit 10 Kbps.
  5. Përfitimet nuk janë të vlefshme në roaming. 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123

Përditësuar: 21 Nëntor 2017