DHURO NJË SMARTPHONE

AT_web_870x155_al.jpg (6)

Ka gjithmonë kohë për një SMARTPHONE dhuratë!

Merr General Mobile 6 me një super çmim!

 • Aparat smartphone, çmimi 15,900 Lekë.
 • Kartë SIM me parapagesë e përfshirë në çmim.
 • 3 GB internet brenda muajit kalendarik.
 • 10 minuta ndërkombëtare për 30 ditë, dhuratë për çdo
  rimbushje mbi 1,000 Lekë.
 • Financim me 0% interes nga BKT Prima Card
 • Mundësi pagese me Lekë në dorë, me kartë debiti, apo krediti.

 • Versioni më i fundit i Android
 • Ekran 5 polësh (inch)
 • 13 MP kamera kryesore
 • 8 MP kamera e përparme
 • 3 GB RAM
 • Kapaciteti baterisë 3000 mAh
 • Shërbime në 2G/3G/4G(LTE) dhe Wi-Fi
 • 32 GB memorje e brendshme (që zgjerohet deri ne 128 GB)

1. Për të kontrolluar balancën e Internetit dhuratë dërgo një SMS me tekst
Balance në 148.
2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në:
Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani,
Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndërsa
ai i internetit çdo 10 kB.
4. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
5. Kohëzgjatja e përfitimit të internetit dhuratë është 12 muaj.
6. Në përfundim të vëllimit të internetit apo minutave ndërkombëtare, do të
aplikohen tarifat standarde në fuqi.
7. Bonusi për rimbushje vlen për çdo shumë që është nga 1,000 Lekë e sipër
dhe vlen për 30 ditë nga momenti i ofrimit. Ai ofrohet vetëm për
rimbushjen e parë të muajit kalendarik. Shërbime që shtojnë kreditin (si
credit transfer, etj), nuk vlejnë për marrjen e këtij bonusi. Në muajin e fundit
bonusi vlen deri në orën 23:58 të ditës së fundit.
8. Bonuset e papërdorur nuk do të transferohen muajin pasardhës.

9. Kjo ofertë është e vlefshme deri më 31 janar 2018.
10. Të gjitha çmimet e ofertës përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 20 Dhjetor 2017