Dashuria në kohën e duhur

Article-al.png (1)

Këtë Shën Valentin, fito udhëtimin tënd të dashurisë në Verona!

Si?

 • Rimbush numrin tënd ALBtelecom Mobile me 1,000 Lekë ose më shumë!

Bëhu pjesë e lojës promocionale "Dashuria në kohën e duhur" dhe fito udhëtimin tënd romantik në çift drejt Veronës!

 • 2 fitues në çift çdo javë;
 • Për 5 javë rresht;

Rimbush sa më shumë dhe shtoji vetes mundësitë e fitores!

Nxito!

Për t'u njohur me rregulloren e lojës kliko këtu

 1. Pjesë e kësaj loje promocionale mund të bëhen të gjithë abonentët e planeve tarifore me parapagesë (klientët individë me parapagese, hibrid dhe Riniring), të rrjetit ALBtelecom Mobile, të cilët kryejnë të paktën një rimbushje nga 1,000 Lekë e siper.
 2. Secili fitues i lojës promocionale do të përfitojë për vete e për personin që zgjedh të marrë në udhëtim:
 • Udhëtimin me avion, Tiranë – Verona – Tiranë, më datë 22.02.2019 dhe kthimi në datë 24.02.2019;
 • Sigurimin e jetës në udhëtim;
 • Transportin qendër Tiranë - aeroport “Nënë Tereza”, ne vajtje e në kthim; 
 • Transportin aeroport i Veronës – hotel – aeroport, ne vajtje e në kthim;
 • Qëndrim në Hotel me 4 yje për 2 netë, me mëngjesin e përfshirë;
 • 2 darka romantike në restorant;
 • Tur gjysëm ditor në qytetin e Veronës me guide lokale;
 • Biletë hyrjeje për në shtëpinë e Kapuletëve (shtëpia e Zhuljetës)
 1. Shortetë javorë do të transmetohen live çdo ditë të enjte, përkatësisht në datat: 17 janar, 24 janar, 31 janar, 7 shkurt e 14 shkurt 2019. 
 2. Loja Promocionale do të zgjatë 5 javë dhe do të ketë 10 fitues gjithsej, përkatësisht nga dy fitues çdo javë; në total 10 fitues.
 3. Secili fitues do të fitojë një udhëtim çift.
 4. Secili fitues ka të drejtë të zgjedhë vetë personin që dëshiron të marrë me vete në udhëtimin e fituar.
 5. Fituesit e çdo jave do të përzgjidhen në mënyrë rastësore nga një aplikacion i posaçëm.  
 6. Kushdo që do të rimbushë të paktën një herë, fiton automatikisht mundësinë për të qenë pjesë e shorteut. Mundësitë rriten në varësi të rimbushjeve të kryera. 
 7. Shpallja një herë fitues ia heq abonentit të drejtën për të qenë pjesë e shorteve vijues.
 8. Rimbushjet për lojën promocionale janë të vlefshme duke filluar nga data 9 janar deri më 13 shkurt 2019.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 8 Janar 2019