Oferta e Bartjes së Numrit

Carousel&Article-Paketa-Super_Article Banner copy.png

Eja në ALBtelecom dhe përfito Pa Limit!

Merr Paketën Super 1100 Pa Limit me çmimin promocional 1,000 Lekë dhe përfito:

Super 1100 Pa limit
Çmimi promocional 1,000 Lekë
Internet Pa limit* pas 4 GB
Internet Bonus 4 GB
Minuta Kombëtare 3000
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 4000
SMS brenda rrjetit 1000
SMS ndër/kombëtare 500
Vlefshmëria 30 Ditë

+ 4 GB me aktivizimin e Paketës nga Profili Im​
+ 4 GB me shkarkimin dhe regjistrimin e "Profili Im"​
- 200 Lekë zbritje në faturën e Fiksit nëse bëhesh SuperFamilja​
+ 1 GB çdo muaj nëse bëhesh SuperFamilja​
+ 100 Lekë kohë komunikimi ​


Nëse vjen në ALBtelecom, duke sjellë numrin tënd apo duke marrë një numër të ri mobile, për 3 muaj rresht nga momenti i aktivizimit, ti përfiton Paketën Super 1100 Pa limit me cmimin promocional 1,000 Lekë, si edhe 4 GB internet bonus.

E nëse krijon edhe grupin tënd SuperFamilja, me aktivizimin e kësaj pakete, çdo muaj do të përfitosh 200 Lekë zbritje në faturën tënde të Fiksit, si edhe 1 GB internet dhuratë në mobile.

 1. Çmimi promocional si edhe interneti bonus do të jenë të vlefshëm për 3 muaj rresht nga momenti i aktivizimit. 
 2. 200 Lekë (me TVSH) do të zbriten në tarifën mujore të shërbimeve fikse (që përfshin Telefoni fikse dhe/ose IPTV dhe/ose internet) për aktivizim të kësaj pakete.
 3. 1 GB internet dhuratë do të jepet pas cdo aktivizimi të kësaj pakete, të cilin do ta perfitosh 24 orë pas kryerjes se aktivizimit.
 4. * Interneti është pa limit, por do të aplikohet Politika e Përdorimit të Drejtë, ku pas përfundimit të vëllimit prej 4 GB me shpejtësi 3G/4G të internetit të paketës, do të vijohet lundrimi në internet me shpejtësi të reduktuar, 128 Kbps në shkarkim të dhënash dhe 96 Kbps në ngarkim të dhënash.
 5. Krediti fillestar mund të konsumohet sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet dhe do të tarifohet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 6. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 7. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+ 1 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 8. Vëllimi 5 GB i Internetit është i vlefshëm për 30 ditë nga momenti i aktivizimit dhe ai mund të konsumohet në të gjitha shpejtësitë.
 9. Interneti dhuratë i përfituar nga aplikacioni "Profili Im" ka një vlefshmëri prej 28 ditësh.
 10. Përfitimet e kartës SIM nuk janë të vlefshme në roaming.
 11. Vlefshmëria e paketës është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 12. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016