Oferta e Studentëve për Paketat Super Pa Limit

Article Banner0 (2).png (1)

Super oferta e Studentëve!

Zgjidh paketat Super Pa Limit dhe me aktivizimin e njërës prej paketave 1100, 1300 apo 1900, ti do të përfitosh:

Internet Pa limit në platformat e mësimit online

20% zbritje në çmimin e pajisjes Mobile Wi-Fi

Paketat e Ofertës Super 1100 Pa limit Super 1300 Pa limit Super 1900 Pa limit
Çmimi 1,100 Lekë 1,300 Lekë 1,900 Lekë
Internet 4 GB Pa limit(128 Kbps) 12 GB Pa limit(128 Kbps) 18 GB Pa limit(128 Kbps)
Internet bonus (për 3 muaj) 4 GB 12 GB 18 GB
Minuta komëbtare 3000 2000 Pa limit*
Minuta drejt ALBtelecom Fiks Pa limit* Pa limit* Pa limit*
Minuta ndërkombëtare - - 150
SMS brenda rrjetit 1000 1500 Pa limit
SMS kombëtare 500 1500
SMS ndërkombëtare -
Vlefshmëria 30 Ditë 30 Ditë 30 Ditë
 1. Oferta është e vlefshme për të gjithë studentët që paraqesin një kartë studenti të vlefshme ose vërtetim të lëshuar nga universiteti që po ndiqni këtë vit akademik, shoqëruar me kartën tuaj të identitetit.
 2. Për të përfituar internet pa limit në platformat e mësimit online, mjafton të kesh aktive një nga paketat 30 ditore Super 1100 Pa Limit, Super 1300 Pa limit ose Super 1900 Pa limit.
 3. Interneti i dedikuar në platformat e mësimit online është i vlefshëm për të lundruar në: Microsoft Teams, Google Classroom dhe Zoom.
 4. Interneti në platformat e mësimit online ofrohet me shpejtësi 3G/4G dhe ka një politikë përdorimi të drejtë deri në 100 GB.
 5. Ti do të përfitosh vëllimin e internetit prej 100 GB me shpejtësi 4G/3G për platformat e mësimit online duke ndjekur një nga metodat më poshtë:
  • duke dërguar SMS me tekst ONLINE drejt 138
  • nëpërmjet aplikacionit: “Profili im”
 6. Për të kontrolluar balancën e internetit, mund të përdoret një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Aplikacioni “Profili Im”
  • SMS me tekst Balance në numrin 138.
 7. Me perfundimin e vëllimit të dedikuar prej 100 GB, ti do të tarifohesh sipas planit tarifor të cilit i perket.
 8. Kjo ofertë nuk është e vlefshme në roaming.
 9. Gjithashtu, me statusin student mund të përfitosh 20% zbritje për pajisjen Mobile Wi-Fi.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 21 Prill 2020