Oferta e Studentëve për Planet Control

Article Banner0 (2).png (1)

Super oferta e studentëve!

Zgjidh Planet Control dhe me aktivizimin e Control 900, 1500 apo 2200, me një kontratë 12 mujore, ti do të përfitosh:

Internet Pa limit në platformat e mësimit online​

20% zbritje në çmimin e pajisjes Mobile Wi-Fi ​

3 herë më shumë internet

20% zbritje në pagesën mujore​ të Planit Control

Control 900 Control 1500 Control 2200
Çmimi 900 Lekë 1,500 Lekë 2,200 Lekë
Çmimi me zbritje (20%) 720 Lekë 1,200 Lekë 1,720 Lekë
Minuta Fiks 2000 2000 2000
Kombëtare 2000 2500 4000
Ndërkombëtare 10 30 100
SMS Brenda rrjetit 2000 2000 4000
Kombëtare 200 250 500
Ndërkombëtare 30 50 100
Internet Total 9 GB 24 GB 69 GB

*Ky promocion do të jetë i vlefshëm vetëm për studentët dhe do të ketë vlefshmëri 12 mujore. Pas përfundimit të vlefshmërisë, do të rikthehen çmimet dhe përfitimet e paketave standarde të cilat vijojnë si më poshtë:

Control 900 Control 1500 Control 2200
Çmimi 900 Lekë 1,500 Lekë 2,200 Lekë
Internet 3 GB 8 GB 23 GB

 1. Oferta është e vlefshme për të gjithë studentët që paraqesin një kartë studenti të vlefshme ose vërtetim të lëshuar nga universiteti që po ndiqni këtë vit akademik, shoqëruar me kartën tuaj të identitetit. 
 2. Me statusin student dhe me aktivizimin e njërit prej planeve Control 900, Control 1500 ose Control 2200, përfiton promocion të vlefshëm për 12 muaj, i cili mundëson:
  • 20% zbritje në çmimin e njërit prej planeve Control që preferon;
  • Trefishim të vëllimit të internetit në secilin plan.
 3. Gjithashtu, me aktivizimin e njërit prej planeve Control, përfiton automatikisht edhe Internet Pa limit në platformat e mësimit online.
 4. Interneti i dedikuar në platformat e mësimit online është i vlefshëm për të lundruar në: Microsoft Teams, Google Classroom dhe Zoom.
 5. Interneti në platformat e mësimit online ofrohet me shpejtësi 3G/4G dhe ka një politikë përdorimi të drejtë deri në 100 GB.
 6. Për të kontrolluar balancën e internetit, mund të përdoret një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Aplikacioni “Profili Im”
  • SMS me tekst Balance në numrin 138.
 7. Kjo ofertë nuk është e vlefshme në roaming
 8. Gjithashtu, me statusin student mund të përfitosh 20% zbritje për pajisjen Mobile Wi-Fi.
 9. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 24 Prill 2020