Oferta e Studentëve

Article Banner0 (1).png (1)

Festo me super oferta pasi me aktivizimet e Paketave Super Pa Limit, Planeve Control apo Paketave SuperFibra, ky fundvit do të të gjejë me:

✅ Internet Pa Limit në platformat e mësimit online
✅ 20% zbritje në çmimim e pajisjes Mobile Wi-Fi
Dhe jo vetëm!
✅ 3 herë më shumë Internet me Planet Control
✅ 6 muaj FALAS me SuperFibra

Zbulo më shumë rreth:

Ofertës së Studentëve për Paketat Super Pa Limit duke klikuar këtu

Ofertë së Studentëve për Planet Control duke klikuar këtu

Ofertës së Studentëve për SuperFibra duke klikuar këtu

Përditësuar: 1 Prill 2020