Oferta Festive

Article Banner0 (4).png

Hej, këto festa, kemi 2 SUPER dhurata për ty!

Deri në 50% zbritje në Paketat SuperFibra

dhe deri në 100% zbritje në faturën mujore nëse krijon grupin tënd SuperFamilja

Do marrësh vetëm njërën, apo do i rrëmbesh të dyja?

Përditësuar: 9 Korrik 2020