Outlet Corner

outlet alb.png

Zbulo këndin tonë Outlet dhe përfito ulje të paimagjinueshme në çmimin e shumë aparateve!

Modeli i aparatëve celularë Çmimi Ulja e aplikuar në %
Alcatel OT316D 2,300 -11.54%
Samsumg GTS5200 3,400 -82.91%
Nokia 1616 2,900 -25.64%
Nokia 2220 2,900 -60.27%
Nokia 2700 3,900 -64.22%
Nokia C3 4,900 -62.31%
Samsung E 1230 2,300 -41.03%
Samsung GTM3510 3,400 -71.90%
Samsung E 1200 2,300 0.00%
Smartphone:
Samsung Galaxy J100 12,900
HTC ONE V 13,900 -55.16%
Huawei Ascend P7 27,900 -47.26%
I-PHONE 5 (16GB) 23,900 -74.30%
I-phone5S 36,900 -58.95%
Nokia Lumia 930 29,900
NOKIA N9 9,900 -88.99%
SAMSUNG GALAXY MINI 2 S6500 5,900 -68.78%
Samsung Galaxy Note4 39,000 -56.13%
Samsung Galaxy Note 4 Edge 59,900
SAMSUNG GALAXY S3 17,900 -61.83%
Samsung Galaxy S4 33,900 -46.95%
Samsung Galaxy S5 NEO 42,900
Samsung Galaxy S6 65,900 -23.28%
Samsung Galxy S Duos 2, S7582 9,900 -44.69%
ZTE Blade III 9,900 -11.61%
ZTE Racer II 3,900 -60.61%
Tablete:
APPLE I-PAD 64GB 23,900 -84.48%
Samsung Galaxy Note 8.0 (Kona N5100 16G) 18,900
Ainol Numy 7 Inch Sword PC36 5,900
Ainol Numy 3G AX10 7,400
Ainol Novo 8 5,400
Telefon Fix
Telefon Td 77 Lakton 2,600 -27.78%

mimet e mësipërme janë me TVSH.

  • Oferta është me kohë të kufizuar dhe në varësi të stokut.
  • Outlet Corner ofron shumëllojshmëri aparatesh ku disa prej tyre mund të mos jenë të përshtatshëm për shërbimet e fundit në treg.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet ALBtelecom ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 21 Nëntor 2017