Paketa Dyfish Super

PAKETAT SUPER BËHEN DYFISH SUPER

Sepse këtë verë, mund ta bësh Paketën tënde Super, DYFISH Super!

Me vetëm 400 Lekë shtesë!

 • Dyfish GB
 • Dyfish minuta
 • Dyfish SMS
Super 1100 + Double Super 1300 + Double GIGASTIKE + Double Super 1900 + Double
Çmimi 1,100 + 400 1,300 + 400 1,300 + 400 1,900 + 400
Minuta kombëtare 2,500 + 2,500 3,000 + 3,000 600 + 600 3,500 + 3,500
Min drejt ALBtelecom Fiks 500 + 500 3,000 + 3,000 500 + 500 3,500 + 3,500
Minuta ndërkombëtare 30 + 30 120 + 120
SMS drejt ALBtelecom 1,000 + 1,000 3,000 + 3,000 600 + 600 3,000 + 3,000
SMS kombëtare 500 + 500 600 + 600 600 + 600
SMS ndërkombëtare
Internet 3G/4G 3.5 + 3.5 GB 6 + 6 GB 6 + 6 GB 13 + 13 GB
Internet 4G 3 + 3 GB
Benefite të tjera 10 GB

 1. Ti mund ta aktivizosh Paketën Double Super duke përdorur një nga mënyrat më poshtë:
 • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”
 • Duke dërguar një SMS me tekst “400” drejt 131
 • Duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom
 • Duke përdorur Menunë *100#
 1. Për të kontrolluar balancën (paketa SUPER+Double Super), mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
 • Aplikacionin “Profili Im”
 • SMS me tekst Balance në numrin 145.
 • Menunë *100# 
 1. Ti mund ta aktivizosh Double Super nga dita e parë e aktivizimit të paketës Super, deri në tre ditë para skadimit të saj.
 2. Njësitë shtesë do të marrin vlefshmërinë e paketës Super që ti ke aktive në momentin e aktivizimit, pra paketa Double Super ka vlefshmëri nga 30 ditë deri në 3 ditë.
 3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë celularë dhe fiks të tjerë.
 4. SMS kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve celularë kombëtarë – Vodafone Albania, One Telecommunications dhe të gjithë operatorëve ndërkombëtarë.
 5. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, USA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, UK, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Çeke
 6. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 7. Double Super do të jetë e vlefshme për paketat Super 1100, 1300, Gigastike, 1900 të cilat janë aktive me çmim standard apo me ulje.
 8. Ti mund të mbash paralelisht paketat shtesë Double Super dhe Ekstra Super 200, dhe njësitë akumulohen.
 9. Pavarësisht njësive të mbetura të paketës SUPER në momentin e aktivizimit të Double Super, njësitë që shtohen janë njësitë fillestare të paketës standarde 30 ditore Super të përzgjedhur.
 10. Ti do të kesh mundësinë të aktivizosh vetëm 1 paketë Double Super përgjatë vlefshmërisë së një pakete Super.
 11. Nëse dëshiron të aktivizosh një paketë Super të re kur ndërkohë ke aktive një paketë Super + Double Super, atëherë vëllimet e njësive të paketës së re do të zëvendësojnë të dyja paketat ekzistuese.
 12. Balanca e njësive shtesë, do të akumulohet me njësitë e paketës Super që klienti ka aktive.
 13. Çmimi i paketës është 400 lekë dhe përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 1 Shkurt 2018