General Mobile 8

General Mobile_Article-31.png

Merr GENERAL MOBILE 8 për vetëm 20,500 Lekë!

Për vetëm 20,500 Lekë merr smartphone me parametrat më të fundit, General Mobile 8!

Gjithashtu, së bashku me smartphone-in tënd përfito:

• Kartë SIM me parapagesë, përfshirë në çmim
• 3 GB internet brenda muajit kalendarik
• 10 minuta ndërkombëtare për 30 ditë, dhuratë për çdo
rimbushje mbi 1,000 Lekë
• Mundësi për pagesë me këste mujore

Ose zgjidh planet me kontratë Super Smart për individë dhe merr GENERAL MOBILE 8 me një SUPER ÇMIM!

 • 10% zbritje për blerjet me parapagim
 • 5% zbritje për blerjen me këste, për 1 vit

General Mobile 8 + Planet Super Smart
Mënyra e pagesës Super Smart 1000 Super Smart 1500 Super Smart 2500 Super Smart 3500
Parapagim 30,000 Lekë 36,000 Lekë​ 48,000 Lekë​ 60,000 Lekë​
Me këste 31,000 Lekë​ 37,000 Lekë​ 49,000 Lekë​ 61,000 Lekë​

Dhuratë:

• 3 GB internet brenda muajit kalendarik;
• 10 minuta ndërkombëtare për 30 ditë.

Për më shumë informacion rreth planeve Super Smart, kliko këtu.

General Mobile 8

 • Versioni më i fundit i Android
 • Ekran 5.7 inch, Teknologjia e ekranit 18:9
 • 13 MP kamera kryesore
 • 13 MP kamera e përparme
 • 3 GB RAM
 • Kapaciteti baterisë 3075 mAh
 • Shërbime në 2G/3G/4G(LTE) dhe Wi-Fi
 • 32 GB memorje e brendshme (që zgjerohet deri ne 128 GB)
 • Memorje pa limit për foto Google

 

 1. Për të kontrolluar balancën e Internetit dhuratë dërgo një SMS me tekst Balance në 148 për paketat me parapagesë, dhe drejt numrit 55555 për planet me kontratë Super Smart.
 2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 4. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 5. Kohëzgjatja e përfitimit të internetit dhuratë është 12 muaj.
 6. Në përfundim të vëllimit të internetit apo minutave
  ndërkombëtare, do të aplikohen tarifat standarde në fuqi.
 7. Minutat ndërkombëtare dhuratë përfitohen me rimbushje nga 1000 Lekë e sipër dhe vlen për 30 ditë nga momenti i ofrimit, e vlefshme vetëm për rimbushjen e parë të muajit kalendarik.
 8. Bonuset e papërdorur nuk do të transferohen muajin pasardhës.
 9. Të gjitha çmimet e ofertës përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 14 Shtator 2018