Paketa Super Holidays

AT SUMMER HOLIDAYS_870X155_AL (1).png

Këtë verë zgjidh të komunikosh super!

Merr shumë më tepër internet, e jo vetëm!

Paketa Super Holidays
Çmimi 1,000 Lekë
Minuta kombëtare 1000
Minuta ndërkombëtare 10
SMS kombëtare 200
Internet 15 GB
Vlefshmëria 14 Ditë
SMS për regjistrim drejt 131 W1000
  1. Për të kontrolluar balancën e paketës dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke.
  3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celularë në Shqipëri (Vodafone, Telekom Albania, ALBtelecom Mobile), si edhe drejt rrjeteve të tjera fikse.
  4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
  5. Nëse je duke përdorur një nga paketat Super apo Super Holidays dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
  6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
  7. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  8. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.
  9. Kjo ofertë është për një periudhë të limituar. 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.                                                                                                                                                                             

Përditësuar: 21 Nëntor 2017