Paketat SUPER

AT_PAKETAT-SUPER_870x155.png

Super komunikim në celular me paketat më të mira në treg!

Të vetmet me vlefshmëri për plot 30 ditë!

Paketat Super Super 500 Super 700 Super 1000 Super 1300 Super 1900
Çmimi 500 Lekë 700 Lekë 1,000 Lekë 1,300 Lekë 1,900 Lekë
Minuta drejt ALBtelecom Mobile 300 300 1000 2500 3000
Minuta kombëtare
Minuta ndërkombëtare 30 60
Minuta drejt ALBtelecom Fiks 300 300 1000 2500 3000
SMS drejt ALBtelecom Mobile 300 300 1000 2500 3000
SMS kombëtare 100 250 300
SMS ndërkombëtare
Internet 300 MB 2 GB 6 GB 5 GB 8 GB
Internet 4G 3 GB 3 GB
TV ALBtv Mobile ALBtv Mobile
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë 30 ditë​ 30 ditë​ 30 ditë​

Për më shumë informacion rreth secilës pakete kliko mbi çmim në tabelë ose këtu!

1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:

    • SMS me tekst Balance në numrin 145.
    • Aplikacioni “Profili Im”
    • Menuja *100#

2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiks dhe celularë.

3. SMS-të kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare.

4. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.

5. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB. Përparësi në konsumimin e internetit ka vëllimi i vlefshëm vetëm në rrjetin 4G.

6. *Pas aktivizimit të Paketës Super 1900, ti do të mund të përfitosh falas edhe Paketën shtesë Internet Ekstra 10 GB duke dërguar një SMS me tekst IE10GB në numrin 138.   

7. Me konsumimin e vëllimit të njësive brenda paketës, dhe nëse nuk ke paketë tjetër aktive, tarifimi do te vazhdojë me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.

7. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa 30 ditore brenda një muaji kalendarik.

8. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.

9. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.

10. Vlefshmëria e Paketës është 30 ditë.

11. Vlefshmëria e shërbimit ALBtv Mobile është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.

12. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 1 Shkurt 2018