Rimbush nga Profili im dhe fito 25 GB BONUS

Article Banner copy-100.jpg

Tani, ti mund të rimbushësh nga aplikacioni “Profili Im” e të shpërblehesh me internet BONUS!

25 GB internet bonus për rimbushjen e parë

Më pas, sa herë rimbush nga “Profili Im”, aq herë shpërblehesh me internet BONUS

2 GB për çdo rimbushje nga 300 - 499 Lekë
5 GB për çdo rimbushje nga 500 - 999 Lekë
15 GB për çdo rimbushje nga 1,000 Lekë e më shumë

Mëso si mund të rimbushësh nga Profili Im ne tutorialin më poshte:

Gjithashtu, ti do të përfitosh 5 GB internet bonus për regjistrim për herë të parë te “Profili Im”

Shkarko aplikacionin në Mobile më poshtë:

  • Për të kryer një rimbushje, ti duhet të disponosh një kartë debiti apo krediti. 
  • 25 GB bonus për rimbushjen e parë jepet për rimbushjen e parë që do të bëhet pas lançimit të kësaj oferte.
  • Bonusi prej 25 GB për rimbushjen e parë është i vlefshëm për 10 ditë.
  • Bonusi për rimbushjet e tjera 2GB / 5GB / 15GB është i vlefshëm për 30 ditë.
  • Bonusi prej 5 GB për regjistrim në "Profili Im" është i vlefshëm për 30 ditë.
  • Bonuset përfitohen nga numri që merr rimbushjen, pavarësisht se kush e kryen rimbushjen.
  • Nëse ke përfituar 4 GB bonus përpara lançimit të kësaj oferte, nga regjistrimi në "Profili Im" ose aktivizimi i paketave nga "Profili Im", do të vazhdosh ta përfitosh paketën deri në mbarimin e vlefshmërisë.
  • Interneti bonus konsumohet me intervale 10 kB.
  • Të gjitha paketat e bonuseve të përmendura më sipër, mund të përdoren paralelisht, secila me vlefshmërinë përkatëse.
  • Nëse merr të njëjtin bonus, pa mbaruar ende bonusi i parë, atëherë sasia e mbetur e internetit të bonusit të parë i shtohet bonusit të dytë dhe marrin vlefshmërinë e bonusit të dytë; pra vlerat akumulohen.
Përditësuar: 11 Shkurt 2020