Smartphone Për Të Dy

Article-Smartphones-AL.jpg

Të duhet dhurata perfekte për këtë Shën Valentin?

Merr DY Smartphone, për vete e për të, me një super çmim!

2 smartphone General Mobile 8​
24,000 Lekë
 • 2 karta SIM
 • 3 GB internet çdo muaj, për 12 muaj rresht për secilin SIM
 • 10 minuta ndërkombëtare për çdo rimbushje nga 1,000 Lekë
2 smartphone General Mobile 8 Go​
20,000 Lekë
 • 2 karta SIM
 • 3 GB internet, çdo muaj, për 12 muaj rresht për secilin SIM
 • 10 minuta ndërkombëtare, për çdo rimbushje nga 1,000 Lekë
 1. Për secilin numër të aktivizuar ti do të përfitosh 3 GB dhuratë çdo muaj për 12 muaj rresht, për secilën kartë SIM.
 2. Për të kontrolluar balancën e Internetit dërgo një SMS me tekst Balance në 148.
 3. Për çdo rimbushje duke filluar nga 1,000 Lekë, ti do të përfitosh 10 minuta ndërkombëtare kundrejt 17 shteteve si : Itali,Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, USA, Kanada, Belgjikë,Gjermani, Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Repubika Çeke, për secilën kartë SIM.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+1 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 5. Bonusi me 10 minuta ndërkombëtare përfitohet vetëm 1 herë në një muaj kalendarik.
 6. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 7. Në përfundim të vëllimit të internetit apo minutave ndërkombëtare dhe në qoftë se nuk ke një paketë tjetër aktive, do të aplikohen tarifat standarde të planit tarifor që ti i përket.
 8. Minutat ndërkombëtare dhe vëllimi i internetit të pakonsumuar, nuk do të transferohen në muajin pasardhës.
 9. Ti mund të blesh paketën duke vizituar dyqanin më të afërt ALBtelecom.
 10. Mundësi pagese me këste mujore.
 11. Çmimi i paketës përfshin TVSH.
Përditësuar: 11 Shkurt 2020