Super verë, Super Smartphone

AT_web_870x155_al.jpg (14)

Të duhet një Super Smartphone i ri për pushime?

Merr smartphone-in me parametrat më të fundit, General Mobile 8.

Për vetëm 20,500 Lekë! Dhe jo vetëm!

 • Kartë SIM me parapagesë e përfshirë në çmim
 • 3 GB internet brenda muajit kalendarik
 • 10 minuta ndërkombëtare për 30 ditë, dhuratë për çdo
  rimbushje mbi 1,000 Lekë

 • Versioni më i fundit Android
 • Ekran 5.7 inch, me teknologji 18:9
 • 13 MP kamera kryesore
 • 13 MP kamera e përparme
 • 3 GB RAM
 • Kapaciteti i baterisë 3,075 mAh
 • Shërbime në 2G/3G/4G(LTE) dhe Wi-Fi
 • 32 GB memorie e brendshme (që zgjerohet deri në 128 GB)
 • Memorie pa limit për foto Google

1. Për të kontrolluar balancën e Internetit dhuratë dërgo një SMS me tekst Balance në 148.
2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në:
Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani,
Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndërsa
ai i internetit çdo 10 kB.
4. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
5. Kohëzgjatja e përfitimit të internetit dhuratë është 12 muaj.
6. Në përfundim të vëllimit të internetit apo minutave ndërkombëtare, do të
aplikohen tarifat standarde në fuqi.
7. Bonusi për rimbushje vlen për çdo shumë që është nga 1,000 Lekë e sipër
dhe vlen për 30 ditë nga momenti i ofrimit. Ai ofrohet vetëm për rimbushjen e parë të muajit kalendarik. Shërbime që shtojnë kreditin (si credit transfer, etj), nuk vlejnë për marrjen e këtij bonusi. Në muajin e fundit bonusi vlen deri në orën 23:58 të ditës së fundit.
8. Bonuset e papërdorura nuk do të transferohen muajin pasardhës.

10. Të gjitha çmimet e ofertës përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 29 Qershor 2018