Të gjithë fitojnë dhurata me Pepsi e ALBtelecom

AT_ALBTELECOM-X-PEPSI_870x155-al (2).png

Bëhu pjesë e promocionit “Të gjithë fitojnë dhurata me Pepsi dhe ALBtelecom” për të fituar:

  • Super Smartphone-in “General Mobile 6”
  • Abonim 1 vjeçar në SuperMiks ALBtv
  • Top futbolli Pepsi

Për abonentët ALBtelecom Mobile:

  • 500 MB Internet 4G/3G
  • Paketën Super 1000
  • 10 Minuta Ndërkombëtare

Zbulo kodin tënd fitues në formatet promocionale të Pepsi, IVI dhe 7Up për t'u bërë pjesë e promocionit veror.

Të gjithë pjesëmarrësit në promocion do të jenë fitues pasi të gjitha kodet përmbajnë një dhuratë.

Nëse zbulon një kod unik, atëherë je fitues i njërës prej dhuratave mobile.

Nëse zbulon një nga kodet speciale, atëherë do të jesh fitues i njërës prej dhuratave të mëdha.

Dhuratat mobile mund të fitohen vetëm nga abonentët ALBtelecom Mobile, ndërsa dhuratat speciale janë të vlefshme për të gjithë.

Për më shumë info rreth detajeve të dhuratave kliko këtu

Përditësuar: 12 Korrik 2018