5% eXtra Bonus për çdo transaksion në BKT

Article Banner AL.png

Paguaj me Kartat e Kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve ALBtelecom dhe përfito:

5% eXtra Bonus për çdo transaksion

Por jo vetëm!

Ti mund ta përdorësh bonusin tënd eXtra të akumuluar nga çdo partner i BKT-së:

Për të paguar faturat e sherbimeve fikse apo mobile të ALBtelecom

Për të rimbushur numrin ALBtelecom Mobile

Për të aktivizuar paketat Super në ALBtelecom Mobile

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 17 Gusht 2021