Përjeto kombinimin dhe Shijo Kupën e Botës!

448685938-870x155.jpg

Përjeto kombinimin dhe Shijo Kupën e Botës!

Merr TV Android 4K, me pagesa të ulëta mujore, me shërbimin SuperFibra Internet, apo IPTV, si edhe shiko FALAS gjithë kampionatin me RTSH SPORT!

TV me çmimin më të mirë, për të shijuar gjithçka live dhe me super cilësinë e figurës, 4k.

Mundesi me pagesa të ulëta mujore, me 0 Lekë parapagim.

Kupa e Botës FALAS.

Thjesht dhe menjëherë, në çdo dyqan One & ALBtelecom.

TLC 55P725 Android TV 4K​ 55" ​ TLC 65P721 Android TV 4K​​ 65"
Ç​mimi i TV pa SuperFibra 45,500 Lekë 59,500 Lekë​​
Ç​mimi i TV​ i kombinuar me SuperFibra IPTV 21,500 Lekë 35,500 Lekë​​
Pagesa Mujore vetëm për TV 1,250 Lekë 1,830 Lekë​​

*Llogaritjet në tabelën e mësipërme janë bazuar në shërbimin SuperFibra IPTV me kontratë 2-vjeçare.

*Teknologjia 4K i referohet modelit standard të televizorit dhe jo shërbimit IPTV.

*Çmimi i TV – i referohet vetëm çmimit të pavarur të televizorit.

* Çmimi me SuperFibra i referohet çmimit të televizorit me zbritje të disponueshme nëse merr SuperFibra IPTV.

*Tarifa mujore i referohet tarifës së televizorit + tarifës mujore të paketës SuperFibra IPTV të zgjedhur.

* Vlera totale e tarifës mujore përfshin tarifën mujore të televizorit + atë SuperFibra IPTV.

 • Pajisja TV mundësohet me pagesa të ulëta mujore, SuperFibra Internet apo IPTV.
 • ZBRITJA e pajisjes TV është ekskluzive.
 • Paketa shtesë RTSH SPORT përfitohet FALAS dhe përfshin transmetimin e të gjitha ndeshjeve të Kupës së Botës, për të gjithë klientët e rinj e ekzistues të SuperFibra IPTV.
 • Oferta do të jetë e vlefshme për periudhën promocionale 18 nëntor – 21 dhjetor 2022.
 • Oferta është e vlefshme për:
  • Të gjitha kontratat e reja SuperFibra Internet apo IPTV të ALBtelecom,
  • Për klientët ekzistues mobile të ONE,
  • Për klientët SuperFibra Internet që duan të marrin një paketë SuperFibra IPTV
  • Për klientët ekzistues SuperFibra Internet apo IPTV të ALBtelecom që rinovojnë kontratën e tyre gjatë kësaj periudhe promocionale
 • Mundësia për pagesa mujore nuk ka nevojë për asnjë paradhënie, por bazohet në vlerësimin e kreditit të klientëve.
 • Oferta është e disponueshme në:
  • të gjitha dyqanet ekskluzive ONE: TV me zbritje dhe me pagesa mujore.
  • 38 dyqane ALBtetelecom: TV me zbritje dhe me pagesa mujore.
  • Të gjitha dyqanet e ALBtelecom – TV VETËM me zbritje.
 • Paketa shtesa e RTSH SPORT, FALAS, do të jetë e disponueshme nga data 18 nëntor deri më 31 dhjetor 2022 dhe ajo do të aktivizohet automatikisht për klientët SuperFibra IPTV.
Përditësuar: 18 Nëntor 2022