Rikthehemi në Universitet me Oferta Speciale

870x155-v2-01.png

Zgjidh Planet Control dhe me aktivizimin e Control 900, 1500 apo 2200, me një kontratë 12 mujore, ti do të përfitosh:

3 herë më shumë internet

20% zbritje në çmimin e Planit të zgjedhur​

20% zbritje në çmimin e pajisjes Mobile Wi-Fi

Përdor kuponin tënd nga ALBtelecom Special dhe përfito nga zbritjet!

10% zbritje për çdo blerje në Kancelarinë Infiniti

10% zbritje në Tirana Training Center

10% zbritje për çdo blerje në Bukinist

Deri në 70% zbritje në Piazza Italia

30% zbritje në Klinikën Italiane të syve “Vista e vita”

20% zbritje në Poliklinikën Emerald Dental

Control 900 Control 1500 Control 2200
Çmimi me zbritje (20%)​ 900 720 Lekë 1,500 1,200 Lekë 2,200 1,720 Lekë
Minuta Kombëtare​ 2,000​ 2,500​ 4,000​
Ndërkombëtare​ 10​ 30​ 100​
Fiks​ 2,000​ 2,000​ 2,000​
SMS Brenda rrjetit 2,000 2,000 4,000
Kombëtare 200 250 500
Ndërkombëtare 30 50 100
Internet Total 9 GB 24 GB 69 GB

*Ky promocion do të jetë i vlefshëm vetëm për studentët dhe do të ketë vlefshmëri 12 mujore. Pas përfundimit të vlefshmërisë, do të rikthehen çmimet dhe përfitimet e paketave standarde të cilat vijojnë si më poshtë:

Control 900 Control 1500 Control 2200
Çmimi 900 Lekë 1,500 Lekë 2,200 Lekë
Internet 3 GB 8 GB 23 GB

 1. Oferta është e vlefshme për të gjithë studentët që paraqesin një kartë studenti të vlefshme ose vërtetim të lëshuar nga universiteti që po ndiqni këtë vit akademik, shoqëruar me kartën tuaj të identitetit. 
 2. Me statusin student dhe me aktivizimin e njërit prej planeve Control 900, Control 1500 ose Control 2200, përfiton promocion të vlefshëm për 12 muaj, i cili mundëson:
  • 20% zbritje në çmimin e njërit prej planeve Control që preferon;
  • Trefishim të vëllimit të internetit në secilin plan.
 3. Për të kontrolluar balancën e internetit, mund të përdoret një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Aplikacioni “Profili Im”
  • SMS me tekst Balance në numrin 138.
 4. Njësitë e paketave janë të vlefshme edhe në Roaming Ballkani Perëndimor. Për më shumë info, shiko këtu.
 5. Gjithashtu, me statusin student mund të përfitosh 20% zbritje për pajisjen Mobile Wi-Fi.
 6. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 24 Prill 2020