Profili Im Mobile

870x155.jpg

Me aplikacionin “Profili Im” je ti menaxheri i numrit tënd celular kudo dhe në çdo kohë!

“Profili Im”, platforma zyrtare e ALBtelecom TANI vjen edhe si aplikacion për celularin tënd. Shkarkoje, regjistrohu thjesht dhe shpejt dhe përfito menjëherë 4 GB Internet 4G dhuratë!

​​

Informohu kudo e në çdo kohë për:​
Balancën e numrit tënd celular​
Paketat dhe ofertat që ke në përdorim​
Konsumin e trafikut për të gjitha ofertat aktive​

Si edhe:​
Aktivizo paketat dhe ofertat më të fundit​
Rimbush kreditin tënd ose të një numri tjetër, ose transfero kredit drejt numrit Eagle Mobile që dëshiron.​
Konfiguro/aktivizo shërbime shtesë për t’u informuar mbi zhvillimet e aktualitetit​
Merr suport 24 orë në 24.​

 1.Aplikacioni mund të shkarkohet lehtësisht dhe pa asnjë pagesë nga sistemet operative iOS, Android dhe Windows.

 1. Dhurata e 4 GB Internet mund të përdoret për të lundruar në internet sipas zgjedhjes tënde.
 2. Paketa 4 GB dhuratë është e vlefshme për 28 ditë.
 3. Pas konsumimit të vëllimit të internetit të dhuruar, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 4. Vëllimi i internetit do të shpenzohet sipas skemës 10 kB + 10 kB.
 5. Paketa 4 GB dhuratë është e vlefshme vetëm një herë për abonentët që regjistrohen për herë të parë në këtë aplikacion.
 6. Abonentët të cilët çinstalojnë aplikacionin apo bëjnë “reset” llogarinë e tyre nuk mund ta përfitojnë paketën 4 GB dhuratë nëse e instalojnë përsëri aplikacionin.
 7. Vëllimi i konsumuar i internetit mund të kontrollohet nëpërmjet aplikacionit.
 8. 4 GB-ët dhuratë kanë prioritet në konsum ndaj paketave të tjera 28/30 ditore, përveç paketave ditore dhe javore të cilat kanë prioritet mbi paketën 4 GB dhuratë.
 9. Interneti i konsumuar gjatë përdorimit të aplikacionit nuk do të tarifohet.
 10. Paketa 4 GB dhuratë nuk është e vlefshme në roaming.
 11. Për më shumë informacion mbi Terma dhe Kushte kliko këtu.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 28 Shkurt 2017