Ndihmë dhe Suport

Telefono: 123 nga çdo numër Albtelecom Mobile dhe Fiks.
Telefono: +355672012300 nga çdo telefon tjetër brenda apo jashtë Shqipërisë.
Telefono : +35542200123 nga çdo telefon tjetër brenda apo jashtë Shqipërisë.
Na kontakto Viber & WhatsApp : +355672000123
Përditësuar: 17 Tetor 2016